Дължа ви обяснение

  • Публикуван на преди 16 дни

    Antoanet Popova Yang

    Продължителност: 15:48

    След последното ми видео, което качих преди дни на тема работата ми с интериорен дизайнер много от вас имаха въпроси и критики. Надявам се с това видео да отговоря на тях и да съм изяснила повечето неясности.

Emma M
Emma M

Здравейте, Благодаря на всички за подкрепата и мотивацията да продължа напред с поредицата ни с Тони. Последните 24 часа бяха доста объркващи и странни за мен, но истината е, че след толкова години работа по най-различни проекти, най-хубавато, което мога да направя с този опит е да го споделя. Благодаря на Тони за възможността и подкрепата да направя точно това. Нямате представа колко съм щастлива, че толкова много хора имат интерес към това. Нямам търпение да споделя вас и да ви вдъхновя да създатете своя собствен дом или да поемете по пътя на тази професия ❤️ Емма

преди 16 дни
Ралица Боянова
Ралица Боянова

@кхкхкх Да, изискват се познания в тая сфера, така е.

преди 3 дни
кхкхкх
кхкхкх

@Ралица Боянова Именно, всички коментари доказват, че е нелепо и непрофесионално да се правят обобщения и гръмки изказвания от човек нямащ и бегла идея за сектора. За мен Емма е човекът, който е представен в негативна светлина, а дори не се появява, тя е тази, чийто професионален имидж страда. Тя не може като Тони да направи едно пояснително видео, според мен има изпуснати ползи

преди 3 дни
Ралица Боянова
Ралица Боянова

@кхкхкх Да, ако е ново строителство......понеже ние сме в 94 кв чисти старо строителство. Освен това, при закупуване на жилището нямахме финансите за абсолютно пълен ремонт по най-новите изисквания. Тоест, в годините, сме правили ремонти, а именно на части. Плюс това, за някои стаи се обзаведохме с предишни мебели (реновирани). Просто, вариантите при различните хора са много различни.

преди 3 дни
кхкхкх
кхкхкх

@Ралица Боянова 1. 100кв м е тристаен апартамент ново строителство в София. Друг е въпросът, че при новото строителство истинската използуема площ е 15-20% по-малка. Според всички статистики и доклади през изминалите години, това е стандартна жилищна площ за София. 2. Именно това е подкрепа на моите думи, че да кажеш, че трябва да дадеш 50% от цената на апртамента за ремонт е меко казано непрофесионално и безумно. Само в нейния частен случай е така. Не е коректно от нейна стана да прави такива внушения и обобщения

преди 3 дни
Ралица Боянова
Ралица Боянова

@кхкхкх 1. Жилище над 100 кв м е над средния стандарт за жилищна площ в Бг според мен. 2. Освен това, някои хора ремонтират, но не изцяло-100% при покупката поради финансова невъзможност и ремонтират през годините, а др, както е в случая- 100% при покупката. Тъй че, не обобщавайте, pls. Нямам намерения за спор, просто, това са факти.

преди 4 дни
Hristina Hristova
Hristina Hristova

Тони, не се обяснявай! Всичко е ок! ❤️

преди час
Sofiya Icheva
Sofiya Icheva

Ама момент ! Тони е учила ! Вложила е пари в образование ! Абсолютно нормално е тези пари да се възвръщат ! Нека цари мир и любов в новият дом ...и следващото да бъде 1 000 000 евро !!! ❤

преди 23 часа
Sevdalina Marinova
Sevdalina Marinova

Пожелавам ви много хубави моменти в новото жилище. Поздравявам те за поредицата мисля, че ще е много полезно за хората на които им предстои ремонт. На нас ни беше трудно и за някои неща много сме се чуди ли как да стане.

преди 2 дни
Kris Yaneva
Kris Yaneva

Е вярно, че живеем в България, но нужно ли е човек едва ли не да се извинява за успеха и напредъка си... Който иска си поръчва мебели по поръчка, за да му паснат на нуждите и размерите- всички знаем колко са ръбати стаите в апартаментите, а който не може си напасва 2-3 употреба мебели от базар и олх и става един не особено приятен пачуърк- дори и за гледане...Хич да не ти пука- с една дума

преди 2 дни
Вержиния Недкова
Вержиния Недкова

Аудиторията ти Антоанет е на нивото на видеоклиповете, които правиш. Сега се опитваш да вдигнеш нивото и да не говориш само за тестване на козметика, а явно зрителите не са готови за тази промяна. Ще набереш нови такива, а тези които не са ок ще се отдръпнат. Не се разстройвай, трябва да понасяш и позитиви и негативи.

преди 3 дни
Ira Ivanova
Ira Ivanova

Ох, пълно е със злобни и завистливи хора. Изумена съм как са възможни такива реакции. Гледаме те, защото ти се радваме, а не за да злобеем. Прекрасна си! Не дължиш и обяснение откъде и как си се сдобила със средства. Всеки сам е отговорен за стандарта за живота си и не виждам защо успелите хора трябва да се чувстват гузно. С кредит, без кредит...не е наша работа. Прегръщам те.

преди 3 дни
Petq Petrova
Petq Petrova

Видеата от тази поредица ще са много интересни,не спирай да ги показваш.А за ремонта и сумите,всеки според капацитета си може да си направи извод и да разбере какво си искала да кажеш,особено хора които те следят от по-дълго време. 🌷🌷🌷🥰

преди 4 дни
pavlina marinova
pavlina marinova

Спокойно, хора, Тони и Емма, наличието на негативни коментари само показва, че правите нещо интересно, което се харесва. Звучи абсурдно, но е така. Колкото по-популярна и известна е дадена марка, толкова повече се появяват хора, които да сложат “лъжицата катран в кацата мед”. Примерите за горното са хиляди, по цял свят! Действайте смело!

преди 5 дни
Рени Парапунова
Рени Парапунова

Даже не искам да отида и да прочета тези коментари за които говориш.... Продължавайте да творите с Ема

преди 5 дни
Bozhidara K.
Bozhidara K.

Аз не мисля, че някой трябва да дава обяснение за: 1. Разходи; 2. Начини на финансиране; 3. Екип, с който работи; 4. Хонорари; 5. Предпочетени брандове; 6. Поети ангажименти към консултанти и пр. Всеки осъзнат човек може да ги предвиди отговорите на тези въпроси. Останалото е просто завист, хейт и хора без съществена работа. Напълно логично е към разходите да не се включва само закупуването на жилището (имота), а и всичко, което касае неговата вътрешна организация, интериор, ремонтни дейности и последващи довършителни неща. Абсурдно е да се обяснява, че е неписано правилно, че ремонтът и обзавеждането е около 50% от стойността на жилището. При мен дори го надскочи, например. На никого не дължа обяснение защо комшиите са с Виденов, а моето жилище е от-до с дъб и електроуреди на LG и Samsung. На никого не дължа обяснение майсторите колко са взели и как са работели. Мога да споделя как се случват нещата, но не мисля, че някой има правото да почне да хули и да се възмущава за каквото и да било. Жилището е една от сериозните и крупни инвестиции в живота на всеки човек. Нормално е да се кихат и наливат пари. Няма нищо лошо да се избират Ikea, Jysk, Aiko и пр. Аз лично от всеки от изброените пазарувам определени неща, които знам, че ще изкарат поне 1 година, но не предпочетох да пестя пари от дивана и след 3 години да се налага да го сменям заради ниско качество, или заради отминала мода. Всеки сам си калкулира изборите, които прави. Точка. Влогър или не - всеки е човек. Какво носи в джоба си е негова конфиденциална тайна.

преди 5 дни
Bilyana Dzhambazova
Bilyana Dzhambazova

Между другото чест ти прави, че даваш обяснение. Въпреки, че не си длъжна да го правиш. Най-лесно ще е да спреш комемтарите както друга имаща се за "всемогъща" влогърка ги направи например след негативните коментари след раздялата с мъжа си и сега пуска клипове, но неиска да чете коментарите отдолу. Чест ти прави момиче. Наистина не си длъжна, но с това видео показваш, че цениш реално тези, който ти гледат видеата, дори негативните. Успех желая! Полезно за нас е всичко, което правиш.

преди 6 дни
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang

❤️

преди 6 дни
Тео
Тео

Живей си живота и да не ти пука кой какво си мисли. Майната им на завистниците. Бъдете здрави и много щастливи с Джош.

преди 7 дни
Hristina Georgieva
Hristina Georgieva

Не дължиш обяснение на никого. Това са съвсем нормални неща. Не съм гледала предното видео, но ако искаш правилно да изхарчиш парите си( особено ако ще ги връщаш дълго време), разбира се ще наемеш дизайнер. Наистина не разбирам къде им е проблема на хората.

преди 7 дни
Maria Stancheva
Maria Stancheva

Неудобно ми стана и на мен да изгледам това видео, да прочета коментарите от предишното. Неудобно заради теб... Не зная как критикуват диванните писари, но е абсолютно нормално комплексарщината да надделее, ако се чувстваш потиснат от невъзможността да постигнеш това, което някой друг постига. Всички знаем колко е теудно да бъдеш преуспял млад човек в България. Ти си такава, паричките си си ги изкарала с труд и си в абсолютното право да бъдеш горда от този факт. Не си човек, който би се "надул ", така че, който смята, че е така, да си гледа собствената паница и да се опита да постигне нещо, не само да злослови!

преди 8 дни
poli7o
poli7o

Не се отказвайте от поредицата, мисля, че ще е супер интересна гледната точка на професионалист, в предното видео беше много интересно съпоставянето на твоите представи за разположението на мебелите с тези на Емма! Хейтъри винаги за всичко ще се намерят, не позволявай да те разстройва мнението на хора, които пишат под видеа злобни коментари защото не са намерили с кой да се скарат през деня и търсят къде да си излеят злобата и негативизма!

преди 8 дни
poly n
poly n

Не си длъжна да се обясняваш за парите, които получаваш или харчиш. Вие в крайна сметка сте си ги изкарали. Няма значение дали са от кредит и т.н. Всеки има право да харчи парите си както иска. Искренността ти е чудесна, но не мисля, че трябва да споделяш толкова лични неща, ако нямаш такова желание, разбира се. По никакъв начин не ощетяваш тези "90% от българското население, които нямат такива пари". Относно хонорара на въпросната дама мисля, че всяка работа се заплаща, в крайна сметка няма безплатен обяд. Не искам да говоря за неща, за които не съм сигурна, но мисля, че половината, че дори повече от "хейт" коментарите са били от хора, които нямат никаква представа от темите, които засягаш. Не забравяй, че не си длъжна да се обясняваш пред, когото и да е било. 🥰

преди 8 дни
Dali Be
Dali Be

Ох много ми е кофти да гледам това видео, личи си колко си наранена, надявам се подкрепата от част от аудиторията ти да е достатъчна и ти самата да си осъзнала, че хората винаги ще те нападат за нещо, въпреки че ти правиш това за тях/нас. Бъди си ти и си говори това, което ти е на сърце! Има кой да го оцени! ❤️

преди 9 дни
Liya Lubenova
Liya Lubenova

Направо съм във шок! Не съм чела коментарите на предишното време, но само мога да предполагам колко злобни и гнусни са, имайки предвид българската злоба. Не мисля, че изобщо има нужда някой да дава обяснение. В крайна сметка всеки решава сам за себе, умните хора ще те разберат, ако са слушали, а не са злобеели. В крайна сметка си изкарала тези пари и имаш право да ги харчиш. Който може да си купи апартамент за 200хил.евро, ще си направи ремонт за 100 без проблем, няма да го напълни с ПДЧ. Българина хич, ама хич не е беден, просто е завистлив. Убедена съм, че всички писали коментари, просто завиждат. Keep going!

преди 9 дни
Kalina Yankova
Kalina Yankova

Здравей! Аз мисля, че не дължиш на никому сметка за това, което си отделила финанси и си предпочела! Интелигентният човек, не мисля че ще реагира по такъв груб начин, а да извлече някаква полза от желанието да го направиш, в помощ на нас зрителите! Доста е убидно и не може да избягаш от тези хейт коментари! Уча интериорен дизайн и знам какво е и как се учат тези неща, отделя се време и най-вече финанси да придобиеш това! Бъди силна ти и Ема, жилището ти ще бъде страхотно, защото сте отделили време и любов! Нека тепърва Ви предстоят хубави момент💕

преди 9 дни
Elena Todorova
Elena Todorova

Мило момиче, от няколко дни гледам видеата ти и съм очарована от теб! Винаги ме зареждаш с положителна енергия! По повод негативните коментари... ама к'во ти пука на кой на къде му е накривена шапката!? Човек вижда и чува това, което носи в себе си! Каквото е способен да напише или каже някой, това олицетворява какъв човек е самият той и няма нищо общо с теб! Чак ще им плачеш... Моля те, не отделяй толкова време да храниш с енергията си негативните хора. Мислиш ли наистина, че всеки отправил своята критика е праведен!? Ха! 🤣 Та повечето дори не са научени да казват "добър ден", като влязат в помещение и често живеят в заблудата, че целият свят им е длъжен! О моля те наистина, живей си живота прекрасно момиче и се абстрахирай от всичко. Човешката жестокост, простотия и самочувствие вървят ръка за ръка и не се лекуват! 😉💋

преди 10 дни
Polina Stoycheva
Polina Stoycheva

Тони, тази поредица от видеа ще ми бъде полезна, тъй като и аз закупих апартамент - сама, със спестени пари и 90% кредит, когато бях на 26г. Според мен няма никаква причина да даваш обяснение защо купуваш апартамент, откъде идват средствата и защо избираш да платиш за интериорен дизейнер. На никой не му влиза в работата да анализира сумите и марките. Ако имаш възможност - разбира се, че ще избереш дизейнерска мебел по поръчка пред Виденов. Това е твоя собственост и инвестиция. :) Ще де радвам да видя цялата поредица, успех и на двете с Емма.

преди 10 дни
Емилия Иванова
Емилия Иванова

Мила Тони, аз лично бях искрено заинтригувана от поредицата дизайнер под прикритие и смятам, че е ще бъде интересна и полезна. Искам също да кажа, че още в предното видео всичко се разбираше перфектно, поне от хората които искаха да научат нещо. Благодаря ти за искренното мнения и позитивните емоции, които винаги даваш на нас твоите последователи.

преди 10 дни
Marie Ilieva
Marie Ilieva

Тони, поредицата е уникална. И ти си уникална. На всички трябва да стане ясно, че да си успял (съответно да разполагаш с повече средства) не е порок и не считам, че изобщо дължиш, каквито и да са обяснения. Възхищавам се на професионализма ти, на желанието да споделиш опита си и да помогнеш на хората с ценни съвети.

преди 10 дни
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang

Благодаря ти! ❤️

преди 10 дни
Румена Иванова
Румена Иванова

Нормално е да има завист и вече разбрах, че на хората не им пука какво говорят, а гледат да обидят някого, само защото е постигнал нещо в този живот. Аз успях да го изпитам тази година и определено не е приятно. И продължавам да чувам, че вече като имам някаква стабилност и собствено жилище съм станала надута и надменна, но хората са такива.

преди 10 дни
Ivanka Georgieva
Ivanka Georgieva

Nqma nujda da se obiasnqvash na hora koito ne razbirat...izobshto ne si naduta,mnogo si gotina i sladka...da ne vseki ima vazmojnost za neshto podobno no vse pak vsichko e postignato s drud i usilia..🙂

преди 10 дни
olga998123
olga998123

6000 лв въобще не е висок хонорар за добър интериорен дизайнер! Това даже е ниска сума за професионалист!

преди 11 дни
Carina D
Carina D

Не дължиш обяснение на никого, още повече за пари, които сама си си изкарала. А и да не си ги изкарала всичките, отново си е само твоя работа! Завистта на хората и омразата е огромна, никой не е спрян да изкарва пари и да работи. Просто масата хора избират лесното-да завиждат, мрънкат и да не си мръднат пръста! Не се връзвай, Тони!🌼🌞💗 Успех, желая.

преди 11 дни
Preslava Toncheklieva
Preslava Toncheklieva

Аз само едно ще кажа Тони ти си толкова променена в най най добрия смисъл на думата не о ръщай внимание и продължавайвсе така ❤️❤️

преди 11 дни
Denitsa Pavlova
Denitsa Pavlova

Моя коментар няма да е положителен! Следя те от началото и наистина те харесвам ,но не и в тези два клипа! На фона на 360€ заплата да говорим за дизайнер ,чиито услуги струват 6000лв ,на мен ми изглеждат неадекватно! Да за съжаление масата от хората пазаруват от Виденов,Юск,Икеа ,защото с 360€ дори и от там е трудно да си купиш мебели...

преди 11 дни
Елвира Тодорова
Елвира Тодорова

О, жено, моля те! Не се впечатлявай от злобния и необразован народ! От къде Ганя да знае какво прави един интериорен дизайнер, колко труд полага и колко всъщност струва трудът на този човек, то с ограничено мислене и нулев капацитет, т'ва няма как да се осмисли. Такива хора ще има винаги и навсякъде... Парите, с които правиш каквото и да било, са твоите пари и ти имаш абсолютното право да ги харчиш, както пожелаеш! Нито някой ще обзаведе апартамента ти вместо теб, нито пък ще ти изплати кредита... Има хора, които те харесват, включително и аз и се наслаждаваме на видеата ти и на теб самата. Продължавай да бъдеш все толкова позитивен човек! Изключително много се радвам, че има млади, интелигенти, възпитани и образовани хора като теб! Благодарим, че имаме възможността да се запознаем с теб, макар и виртуално! И не, Тони, не дължиш обяснение на никого... Успех! :)

преди 11 дни
Lora Koutikova
Lora Koutikova

Антоанет, моля те кажи кой ти е дивана от Виденов?

преди 11 дни
Kamelia Yoveva
Kamelia Yoveva

Има една много вярна поговорка за ремонтите : “ Парите по две, времето по три “ . Смятам, че негативните коментари са от млади хора, които още не са преминали през този етап от живота ( да поправиш грешките от първото жилище , създавайки второ 😃). И не им е ясна концепцията за мебели по поръчка - те са за да се използва пълноценно мястото ( а това няма как да стане с шкаф по стандартен размер , не всяко жилище го позволява ) Всяко чудо за три дни, хич и не се ядосвай. Това само доказва , колко различна е аудиторията ти ( повод за гордост е 😘)

преди 11 дни
Simona Georgieva
Simona Georgieva

Бих гледала тази поредица с интерес! ❤️

преди 11 дни
Denitsa Radonova
Denitsa Radonova

Съжалявам, че си разтроила от някакви хора, които светът е като лошо закачена картина. Има такива за съжаление. Продължавай напред! 🤘🏻

преди 12 дни
Jeni Atanasova
Jeni Atanasova

Преди много обичах да те гледам и ми беше интересна.Сега ми идваш в повече с тези превземки и тази показност ,особено в този момент.Разбира се всеки има право да прави каквото му харесва, и да харчи собствените си пари, както намери за добре.Просто споделям ,че от слънчевата Тони ,за много от нас стана противна!Казвам ти това с най -топли чувства!

преди 12 дни
Bilyana Atanasova
Bilyana Atanasova

Не мога да разбера хората! Това са твоите пари, твоя дом и както решиш ще си харчиш парите все пак не си ги откраднала(така мисля)😉😄 . НЕ СЪМ ГЛЕДАЛЯ предишното видео, сега ще го изтледам ,но не смятам, че си се надула просто си минала през едно обзавеждане и ремонт и си разбрала, че в новия ви дом ще бъде различно . Хора стига сме съдили хем искате да гледате хем хейтвате!

преди 12 дни
desislava angelova
desislava angelova

Тони, да сте живи и здрави с Джош, маците и Ноа! Със здраве да си ползвате новото жилище и да го напълните с много щастие и радост! За съжаление качеството на споменатите марки наистина е ниско. Аз правих основен ремонт преди 5 години и останах разочарована от качеството и обслужването! Много е тъжно, че някой хора не приемат реалността в която живеят и възможностите , които имат и те нападат за това, че можеш да си позволиш нещо, което те не! Поздрави и бъдете здрави!

преди 12 дни
Antoanet Popova Yang
Antoanet Popova Yang

❤️

преди 12 дни
Джиджи Pppp
Джиджи Pppp

Знаете ли кое гадното ?! Масово от вас са отвратителни лицемери , къде бяхте толкова подкрепящи когато валяха тъпи коментари ? Не бъдете толкова гнусно лицемерни , в крайна сметка хейт коментарите не са дошли от случайни хора , които не следят Тони....напротив бяха от "фенове" . Ето затова не иска никой да прави нищо, най-страшното , че това ограничено мнение идва от уж "млади" хора (просто 20 годишни лелки, комплексарки , които могат да дават само акъл , нищо че миришат на пържени филии) направете си сметката , колко сте зле

преди 12 дни
Dilyana Petrova
Dilyana Petrova

Аз пък не смятам, че дължиш обяснение на когото и да е било! Парите все пак ти си ги изкарваш и ако искаш да ги вложиш в жилище ще го направиш, ако искаш да си купиш панамера примерно това е твое право и никой не може да ти каже нищо. Не знам защо става модерно да се нападат хора които могат да си позволят малко по-висок стандарт в България. Все пак всеки си преценява, да наистина сега много хора са в кофти положение и без работа, но такъв е живота и винаги е бил такъв, за едни има повече за други по-малко. Не можем да се сърдим и все да се сравняваме с другите..

преди 12 дни
lusy kostova
lusy kostova

Тони и Ема, здравейте! Искам да ви подкрепя и двете в това ваше начинание! Няма такова съдържание към момента за българския пазар и съобразено с начина на живот тук, така че идеята е страхотна! Беше ми много интересно и това видео, и предишното, тъй като аз и моя приятел вече близо половин година работим с една българска фирма за интериорен дизайн и техните цени абсолютно се припокриват с твоите. Даже нашата сума за интериорния проект малко надвишава цената на Ема за кв.м. Колкото до изпълнението, също съм съгласна, защото ориентировъчно половината сума от цената на жилището отговаря и на нашия бюджет, даже при нас се очертава да надхвърли половината. На 100% ви подкрепям! Все пак тук говорим не за преходно жилище, а за дом, в който влагаш не само сума, но и душа! Успех ♥️♥️♥️

преди 12 дни
Lora Uzunova
Lora Uzunova

Когато правиш видеа на любими и интересни теми за теб си винаги толкова усмихната и лъчезарна, предаваш настроението си и на околните. Докато сега само като те гледах видях колко си тъжна и наранена.. Като човек, който му е интересно и иска да се насочи в тази сфера на интериорен дизайнер, рубриката е просто повече от идеална. До сега не съм виждала много български влогъри да говорят за интериорният дизайн и всички онези важни моменти. А факта, че именно ти и Емма (човек, който с времето се е доказал какъв професионалист е и как работи с желание) се заловихте да направите цяла такава рубрика е супер, защото помагате както на хора, на които им предстои обзавеждане, така и на хора, които искат професионално да се занимават с това. Затова единственото, което мога да ви кажа е да не се отказвате! Неразбрали винаги ще има.

преди 12 дни
Rostislava Ivanova
Rostislava Ivanova

На никого нищо не дължиш. 🌼

преди 12 дни
Moni Cv
Moni Cv

Според мен проектът Ви е прекрасен и поредицата от тези видеа е ужасно полезна за много хора! Ти си прекрасен човек, Тони, не се хващай на коментарите на хората! Ти си успял човек и си се трудила в продължение на години, за да стигнеш дотук! Да, факт е, че има доста бедни хората в България, но беден, да, можеш да се родиш, но ако си целеустремен, можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш! Според мен няма как да си успял човек и да да си беден, било то материално или нематериално! Продължавай да правиш всичко, което правиш! Възхищавам ти се! Прекрасен човек си!

преди 12 дни
Лидия Темелкова
Лидия Темелкова

Аз мисля, че никой не дължи обяснение на когото и да било /освен на близките си хора/. Всеки си знае финансите и всеки може да ги харчи, както намери за добре. Българина на приказки е голям моралист, но подчертавам- само на приказки. Следя те отскоро и ми харесваш. Не бих подкрепила нито едно от негативните мнения до момента. Свежа си, продължавай все така и недей да приемаш хейта толкова навътре. Поздрави :)

преди 12 дни
Антония Василева
Антония Василева

Много ми става тъжно като видя как хора като теб...слънчеви и успешни, да се извиняват, оправдават и обясняват за такива неща. Ти не правиш нищо лошо. Пожелавам ви много щастливи и топли моменти в новото жилище!

преди 12 дни
Konstantina Ilieva
Konstantina Ilieva

Учила си , образовала си се и си се реализирала успешно. Няма нужда да се извиняваш за това което си постигнала със собствен труд . Не обръщай внимание на хейтърски коментари от злобни и завистливи хора.

преди 13 дни
Denitsa Ivanova
Denitsa Ivanova

Как може да си толкова сладка а да се напрягаш толкова!? Много по хубава си като се усмихваш, жалко че сте стигнали чак до спор с Емма, но се надавам да продължите работа заедно. Стискам палци да изпълните до край с радост всички започнати проекти. ;) Успех и повече усмивки :)

преди 13 дни
Vili Todorova
Vili Todorova

Труд, усърдие, дисциплина и много страст трябват, за да стигнеш до качествена работа. Браво, че си се доверила на човек, който си обожава работата и ти дава само вдъхновение! Не взимай под внимание дребнавостта на хората, тя носи след себе си въпроси без отговори. За тях хората с работа нямат време да мислят :D Много те харесвам, а с тази поредица още повече

преди 13 дни
Десислава Михайлова
Десислава Михайлова

Хорската злоба край няма! Не е нужно да се обясняваш изобщо. Страхотна сиии, страхотна е и поредицата! ❤️❤️❤️

преди 13 дни
Stella Ivanova
Stella Ivanova

Тони, ще следя поредицата с голям интерес! Аз също съм интериорен дизайнер, но съм работила само в Англия като такъв и сега от година и нещо съм в България, но смених професията. Моите лични впечатления са, че хората слагат в една и съща група Икеа и Юск, а честно казано аз виждам много голяма разлика в качеството им. Нещата на Юск са с евтини покрития и сглобки, а много от тези на Икеа са добро качество за цената и имат супер смарт хрумки. До сега не съм чула хора, които да обсъждат тази разлика и според мен затова Икеа носят незаслужена лоша слава. А за негативните коментари, наистина не обръщай никакво внимание! 🤗

преди 13 дни
ivelina.st
ivelina.st

Тони, съжалявам, че трябва да те светна по този въпрос, но имаш известен процент тъпи зрители, извинявам се за нежеланието си да използвам по-евфемистичен заместител на това определение 😃 Освен това имаш и доста грозни зрители, обикновено озлобени и комплексирани (най-често анонимни), които се познават по желанието си да хабят енергия в критики и нападки. Моля те не нападай тъпи, грозни хора в коментарите, не е хуманно 😃

преди 13 дни
Reni N.
Reni N.

🌹🌹🌹

преди 13 дни
tsvetelina bogdanova
tsvetelina bogdanova

Въобще нямаше нужда да се оправдаваш видеото беше супер. Продължавайте напред!

преди 13 дни
Kristina Dimova
Kristina Dimova

Как не те е срам, да си обзавеждаш апартамента със собствените си пари и да искаш да е качествено, при положение, че хората нямат... 😂 ужас! Тони, супер позитивна си, тази идея за видеа свързани с интериор ми е супер интересна, тъй като на мен ми предстои подобно нещо. Не обръщай внимание на такива злобни хора, които само се чудят кой да оплюят! Успех на теб и Ема, продължавайте в същия дух ! 🥰

преди 13 дни
Marina Uzunova
Marina Uzunova

Уааау, не съм очаквала такава ужасна реакция към видеото ти... Нали парите, които харчиш по апартамента отиват за заплащане на други хора... 6000 лв например - да много звучи, но пък защо Ема да не изкарва такива пари за услугите си?! Дано, не се откажете от поредицата ❤️❤️❤️ Трябва да се нормализира заплащането на труда на хората и това е страхотен пример! 🌷

преди 13 дни
Dilyana Yanakieva
Dilyana Yanakieva

Наистина никой не заслужава да му даваш подробни обяснения. Злоба и завист винаги ще има. Не е нужно да се харесаш на всички. Важното е да те подкрепят хора, които те разбират и ценят. Да са искрени, но да не те съдят за това, което си. Продължавай да бъдеш себе си и да се развиваш както ти прецениш.

преди 13 дни
Valentina Hadjieva
Valentina Hadjieva

Здравей, Тони! Аз искам да ти кажа, че напълно подкрепям и разбирам това, което правиш. Моята братовчедка също си купи апартамент и трябваше да обзаведе изцяло(от мазилката на стени, през подовете, та до мебелите , но тя нямаше интериорен дизайнер и може би за това и беше много трудно. Тя и вуйчо и ходеха почти всеки ден да разглеждат магазините, за да може да се обзаведе целия апартамент. След това може да се каже, че работниците, които работеха по апартамента, си бяха оставили ръцете. Където и да погледнеш, се вижда или неравна стена, или не добре свързани кабели в контактите, или нещо се повредило...за това трябваше вуйчо й да поправя след тях. Направо много работа беше, но всичко мина и сега апартамента е готов и изглежда много добре. И бих искала да ти кажа да не се отказваш от това, за което мечтаеш. Пожелавам ви с Джош и животните да сте наистина много щастливи в новия ви дом🤩❤

преди 13 дни
Светлана Хиткова
Светлана Хиткова

Не обръщай внимание на такива коментари.. аз лично искам да продължиш с поредицата с Ема 🥰 И на никого не дължиш обяснение! Продължавай с това, което обичаш да правиш ❤️

преди 13 дни
MR YouTube
MR YouTube

Когато "Ганьо" завижда, обижда. Когато Ганьо няма амбиции, сяда да пише глупости за хората, които градят..

преди 13 дни
Ralitsa Grigorova
Ralitsa Grigorova

Тони, на абсолютно никого не дължиш обяснение :) Вие с Джош сте си скъсали задниците от работа, за да може да си позволите да сбъднете тази своя мечта. Същото важи и за Емма. Никой няма право да ви държи сметка за какво и колко пари харчите. Щом хората смятат, че могат да постигнат същите резултати (че и по-добри) без помощта на професионалист, да дерзаят ;) :)

преди 13 дни
Jovita Petkova
Jovita Petkova

Скъпа, Тони, надявам се да не прекратите с Ема поредицата, защото е много интересна и полезна, та дори и да няма възможност човек да се възползва от услугите на интериорен дизайнер, да си открадне някоя идея или да научи нещо. Относно коментарите, за съжаление винаги е много "сладко да оплюеш" нечии решения или живот, още повече на известни личности, че се забравя, че и те са хора. Честно казано е очевидно, че се шегуваш за икеа, айко и т. н. Съгласна съм с теб, че за обзавеждане на жилище е по-изгодно да заложиш на качествено, може би по-скъпо, но да не го смениш след 1 година например. Не обръщай внимание на негативизма, той не води до нищо хубаво. Продължавай да бъдеш себе си и дерзай! ❤️🌷🤗

преди 13 дни
Zhasmina Boyadzhieva
Zhasmina Boyadzhieva

видеата са много интересни и полезни моля те продължавай с тях много са ми полезни тъйкато на скоро ще правим ремонт

преди 13 дни
Rositsa Arnaudova
Rositsa Arnaudova

Тони, разбирам те напълно с емоционалното реагиране, аз съм същата, за 31 години не се научих да не си "слагам" хорската простотия и злоба, но поне онлайн гледам да си спестявам да отразявам много негативи...Съветвам те да закачаш така 1 свой коментар най-отгоре и да не вдигаш самочувствието на такива нагли хора като им отговаряш индивидуално и си тровиш времето и съзнанието! И все пак се радвам за тези разяснения с формирането на цената например...за качеството на мебелите съм съгласна, всеки преценя за себе си и според чергата си как да си ремонтира и обзавежда, аз също съжалявам като заложа на по-евтиното, което след няколко години иска подмяна! Определено се потрисам как като кажеш на хората да питат безплатно, но пък и да уважават труда и времето ти, те се чудят с какви въпроси глупави да те залеят и пак не разбират и недоволни...и последно ще споделя като човек в сферата на недвижимите имоти, че винаги се изумявам, когато зрели хора дойдат да търсят жилище на зелено, защото нали е по-изгодно, но нито имат 1 спестен лев, нито са ходили да се интересуват за финансирани в банки или по други начини, искат, ама не знаят как, очакват ти да им решиш проблемите, да не говорим, че взимат някви безумни кредити и плащат като грешници пак без никаква предварителна яснота и подготовка....и в същото време се възхищавам на млади хора като Вас с Джош, които си правят много добре сметката кое от къде и как да дойде и да стане, това е примерът да знаеш какво искаш и как да го постигнеш! Като не можеш, трай си, не се жалвай и недей да омаловажаваш чуждите постижения или вкусове... твоят начин на обзавеждане може да не е по мой вкус например, но аз предпочитам да наблегна на това да коментирам нещата, които са ми харесали :) Успех ти желая! 💜

преди 13 дни
Slaveya Yordanova
Slaveya Yordanova

Истината е, че успехът на другите само напомня на някои за техните лични неуспехи. И това е неизгодно за тези хора, защото ги кара да станат от дивана и да се размърдат, а пък душата им просто иска да си лежи... Тежък избор!

преди 13 дни
Meliha Musova
Meliha Musova

Дръж се ти си страхотна, а те са злобари ❤

преди 13 дни
Ira Chavushyan
Ira Chavushyan

Виденов, Икея и т.н. това са средна класа мебели. Идеални са за временно ползване при нямаме на голям бюджет. Моя скромен опит е, че понякога е хубаво да инвестираш повече, в нещо по-качествено от колкото да замажеш положението с нещо по-евтино. Има си приказка, че евтиното излиза скъпо. Това са си вашите лични пари с Джош , ти си ги изкарваш с труд, следователно ти можеш да правиш каквото искаш с тях. Нямаш вина в това, че има хора без работа. Всеки, който е коментирал нещо такова си излива комплексите и тъгата по това, че не може да си го позволи. Ти щом можеш ги оползотвори максимално! Често чувам от известни личности, че избягват да четат коментари и в началото си мислех, че е надменно, глупаво, но сега когато виждам все повече хейт върху нещо толкова безобидно, мога само да ти дам съвет да си помислиш дали да не правиш като тях. Успех, Тони!

преди 13 дни
Калина Гаджева
Калина Гаджева

Не мога да повярвам, че има хора, които са засеганати, недоволни, от шега, за верига магазини?!?! Не смятам, че ако имате/ме възможност да си купувате/ме качествени мебели, които не са в диапазаон до около 1000лв (каквото и да е) - ще го правите/м ;) нека да си го признаем ;) Защо трябва да се изказва с извинение и да снимка клип с цел да се дообясни?! Тази социална цензура, от хора, които са по-негативни в мислите и изказа си, смешна е :)

преди 13 дни
Радостина Йорданова
Радостина Йорданова

Здравей надявам се да видиш коментара ми. Спрях видеото на 9:51 и искам да ти кажа че се радвам че има хора като теб , няма нищо по хубаво от това да си имаш дом и да е обзаведен така като искаш. За мен това е нещо много важно трябва да има повече хора като теб който да разчитат на себе си и да правят това което искат. Не слушай никой страхотна си и продължавай да правиш това което те радва и го прави така както ти харесва заради хора като мен и другите който те следват защото те харесват и не обръщай внимание на тези който просто завиждат защото зависят от мама и тати и никога няма да бъдат самостоятелни. Прекрасна си УСПЕХ 💜

преди 13 дни
Rumina Egova
Rumina Egova

Принципно не ти следя всяко видео, тъй като гримове и мода не са моите неща. Но живея в чужбина и понякога ми липсва да ми говори нещо на български и си пускам някое от твоите видеа с тематика, която ми е интересна. Но по същество. Преди 22 години родителите ми купиха апартамент за около 40 хил. долара и самото обзавеждане и всичко останало беше 40 хил. лв. Но това беше преди 22 години, а сега цените са съвсем други. Много по-високи. Второ, зависи и как сте купили жилището, защото някои примерно са оставени с неизмазани стени(да, виждала съм такива и то в София) или пък са в по-лошо състояние. Трето, това жилище ще ви е поне за едно 20 год, а и може повече, ами разбира се, че бихте искали да инвестирате в мястото си където ще живеете. То няма логика да си купиш нещо, което не харесваш и да прекараш в това жилище повечето си време. Така че, не се притеснявай. Винаги ще има хейт, важното е ти да харесваш къде живееш и Ема да остане с приятни чувства от работата си. Все пак това нея също я зарежда с нови идеи и емоции 😊

преди 13 дни
Kristina N.
Kristina N.

Хората, са ужасни същества... Менят си мнението за секунди... Защото ако последователите ти, те следяха отдавна, щяха да знаят, що за готин човек си, колко си истинска и забавна! Щяха да знаят, че никога не парафираш, а правиш всичко с добри намерения и с цел да помогнеш. И за жалост има такива дето просто да включили клипа да видя, за какво иде реч и са решили да изкажат негативно мнение, защото така е по-добре(да хейтим) , НО по-жалкото е, че има доста хора от последователите ти, които те гледат отдавна и пак са хейтнали без да се замислят, че грам не са прави! Надявам се с Ема да продължите поредицата! ❤️ Аз няма да си обзавеждан апартамент или да купувам, но ми е супер интересно! УСПЕХ ❤️

преди 13 дни
Monika Karamfilova
Monika Karamfilova

Боже Господи! Ами човек трябва да се развива, нали за това работим и се трудим.... Аз не мога да повярвам, че има хора, които буквално мислят, че да вдигаш стандарта си на живот е нещо лошо, заслужаващо критика и обиди!! Това е нещо напълно естествено!!! Но тъй като не всеки може и иска да го постигне, е най-лесно да останем посредствени и да плюем по хората, които всъщност правят нещо с живота си...

преди 13 дни
Stanimira Gyosheva
Stanimira Gyosheva

Тони, смятам че това видео е излишно. Не мисля, че дължиш обяснение защо, как и колко пари вадиш и за какво ги харчиш. Българинът има лошия навик да гледа винаги в чуждата паничка, но да не мисли отсрещния колко усилия е положил, за да стигне до тук. Начинът ти на мислене се припокрива с моя, аз също съм вложила повече пари в дома си с цел нещата да се ползват дългосторчно и да ми е готино, докато ги ползвам и адмирирам поредицата, която подхващате

преди 13 дни
Виолета Иванова
Виолета Иванова

В никакъв случай няма да се отказвате от тази поредица! Правя ремонт вече една година и, ако преди да започна съм имала възможността да изгледам такъв тип видеа щях да си спестя толкова много проблеми!!! Който не е доволен от видеата ти просто да не ги гледа! Безобразно е да се налага да се обясняваш толкова подробно какви пари имаш и колко си изхарчила, изгледах предходното видео и всичко, беше безкрайно ясно, точно и в никакъв случай не си звучала надуто! Хайде стига сме се съобразявали с всички завистливи и озлобени хора!

преди 13 дни
Денислава Колева
Денислава Колева

Продължавай!!!

преди 13 дни
Miglena Katrandjieva
Miglena Katrandjieva

Няколко думи за Емма - след като един човек е образован, работи върху себе си и своята кариера и влага средства в себе си, застава зад името си и гарантира, е напълно нормално да изисква този труд да се заплати. Тони, не дължиш обяснения как, защо и от къде имаш пари да си го позволиш. Надявам се да продължи поредицата, много е интересна. :)

преди 14 дни
Preslava Nikolova
Preslava Nikolova

Нямам думи за тези коментари.Тони ти си страхотна и те подкрепям ❤️❤️❤️

преди 14 дни
Adreana Kehayova
Adreana Kehayova

Не си ли свикнала с негативните коментари? Парите ти не са крадени, а заработени. Бъди здрава и се радвай на постижението си. Злобни коментари винаги ще има, особено когато човек е популярен. Успех на поредицата, на мен лично ми е интересна :)

преди 14 дни
Rositsa Velinova
Rositsa Velinova

Тони, носи си новите дрехи и се кефи, че ти и Джош постигате целите си 😌 не сте длъжни да угаждате на хора които не си гонят целите или се ограничават по един или друг начин 🤗🤗 И нека не забравяме, че това си е ТВОЯ канал и всеки тук е НА ГОСТИ 🙃 като не му харесва да си пусне друг 🤍🤍🤍

преди 14 дни
Yana Todorova
Yana Todorova

Тони,изключително неприятно съм изненадана,но не от теб...за мен е наистина неразбираемо как хората са в състояние да извъртат и преиначават нечии думи и намерения.Аз лично гледах видеото,както повечето ти видеа и мога да кажа ,че за мен беше изключително интересно,много полезно,забавно на много места ,с типичния за теб хумор .Аз лично разбирам и теб и Емма -ти инвестираш много средства в семейно жилище (подчертавам семейно)и се предполага ,че като дългосрочна инвестиция би искала да го обзаведеш максимално ефективно с максимално качество на материали и изработка,което разбира се струва не малко пари.Относно нападките спрямо Емма-хора,абсурдно е ...Това е професия ,която бих казала ,че е много по-трудоемка от много други професии,защото за да си добър в тази професия, трябва да си минимум комбинация от артист,математик и компютърен специалист .Та ,въпреки че в България не сме узрели достатъчно за да оценим професията,не значи ,че тя не е значима или нужна.Да,не всеки има възможност да инвестира в дизайнер ,но никой не е казал и че е задължително.Според мен много хора си позволиха да избият комплекси и да четат фалшив морал и мога да кажа само;хора,радвайте се на собствения си живот,бъдете по-добри и уважавайте избора на другите ,няма нужда от нападки,защото винаги една монета има две страни. Момичета,продължавайте с поредицата ,защото е прекрасна и обогатяваща.С нея ще можете да сте полезни на хората,на които им предстои ремонт на жилище ,но и ще може да запознае доста хора с това каква точно дейност извършва интериорния дизайнер,колко трудоемък ,дълъг и сложен процес е оформянето на едно мечтано жилище .Останете позитивни и горе главите ❤️😊💐

преди 14 дни
Iva Kozova
Iva Kozova

Продължавай да ни информинаш и да ни помагаш. На мен ми се наложи за 5 месеца да обзаведа апартамент и да мине основен ремнот, като половината неща от страна на майсторите не бяха свършени, както трябва. Ако някой ми беше казал през какво е минал, щях да знам на какво да обърна внимание, за да не допусна тези грешки.

преди 14 дни
Беатрис Динова
Беатрис Динова

Нормално е да се разтроиш. В един момент на човек му "кипва". Но все пак се постарая да не ти пука, това си е ваше жилище, това са си вашите пари и не си длъжна да даваш отчет на някакви малки, злобни хора. Ще се радвам да продължите рубриката все пак . ☺️

преди 14 дни
Голяма Тръпка
Голяма Тръпка

Завист,момичета(Тони и Емма),завиист! Предпочитам такъв тип видео, отколкото вечерях стек за 1000$ в Дубай🙄. Със сигурност ще сте полезни за пишман-ентусиасти като мен,които обичат да "барват " нещо вкъщи! Дерзайте!

преди 14 дни
Savina Damyanova
Savina Damyanova

Предното ти видео,както и това са както винаги идеално премислени,добре аргоментирани,винаги с полезна информация и много изпипани детайли! Наистина не знам защо има хора,които мислят по този начин. Продължавай да бъдеш все така усмихната и себе си!❤️

преди 14 дни
Пламена Георгиева
Пламена Георгиева

Тони, и милионерка да си, това не дава право на хората да се държат така. Факт е, че миналото видео не го изгледах цялото, а само в началото, но на мен това не ми е от полза, тъй като нямам намерение да имам интериорен дизайнер. Факт е обаче, че хората са доста агресивни. Факт е и това, че говорят, без всъщност да знаят (типичен манталитет на българина или иначе казано - байганьовщина). И те разбирам, че си разстроена. Който не те харесва някой, да се отпише от канала ти, ако не харесва съдържанието в даденото видео, да не го гледа. Бъди силна и пренебрегвай такива коментари! Спокойна вечер! 🌺

преди 14 дни
Elena Ganeva
Elena Ganeva

Тони,незнам дали моя коментар ще ти е нужен, но ти си добър влогът. Човек научава много неща от твоите видеа. И сега искам да изразя моята подкрепа към теб. Дерзай и давай напред. Винаги ще има негативни хора, както тук така и в живота. Но смело и с усмивка напред.

преди 14 дни
Никол Тодоровска
Никол Тодоровска

Не се отказвай продължавай да правиш това което ти харесва отдава ти се

преди 14 дни
Анна Генкова
Анна Генкова

Аз не бих се занимавала да чета коментари на хора, които не могат да преодолеят завистта си. Страхотна си, Тони! :-)

преди 14 дни
Andji Kiss
Andji Kiss

Да си призная, лично аз не видях нищо нередно в предното видео. Ясно е, че щом човек си наема дизайнер ще има пари и за добро и скъпо обзавеждане ! Страхотни сте, продължавайте с поредицата, гледам видеата с най-голямо удоволствие. А що се отнася до хейтърите, тях винаги ще ги има. Ние когато купувахме мебелите за нашето жилище, дори и не си помислихме да пазаруваме от Айко, Икеа и т.н. !!!

преди 14 дни
Yonna Michva
Yonna Michva

Аз също нямам търпение за тази поредица! Правиш нещо много интересно, затова не обръщай внимание на лошите коментари! ❤️

преди 14 дни
Adriana Grancharova
Adriana Grancharova

Страхотна си Тони, според мен безсмислено е да се обясняваш има всякакъв тип хора който не могат да се променят .За мен лично твоите видеа са много стойностни и полезни продължавай на пред и успех 🙂😉🍀

преди 14 дни
Neli Koleva
Neli Koleva

Здравей Тони, хората в България не могат да разберат, че за да получат нещо в този живот трябва да дадат. Ти нито крадеш нито убиваш. Изкарваш си парите по честен начин и може да си ги харчиш по-какъвто начин си поискаш. Без да се оправдаваш. Чакам с интерес този тип видеа, защото се надявам скоро и аз да съм на етап, на който да ми потрябват. Би било хубаво някой да те води по целия процес кога, как , какво, от къде на каква цена. Всякаква информация би била полезна. Продължавай да правиш всичко което правиш и успех.

преди 14 дни
Love VD
Love VD

Аз не разбирам, защо се оправдаваш,като ти си една от естесвените влогъри!! Има толкова парадиращи, снобарски като Валери, Енгения Джеферович и т.н няма смисъл да изреждам, всички ги знаем! Евала Тони, желая ви всичко най хубаво с Джош ❤️

преди 14 дни
Димитрина Илиева
Димитрина Илиева

Здравей, Тони! Някак съм пропуснала последното видео, но предпочетох да изглеждам първо това. Слушайки какво говориш, не мога да остана, без да коментирам. Не дължиш никакво обяснение. Не знам от къде да започна. Истината е, че хората са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО завистливи. Истината е, че именно тези завистливи хора не осъзнават, че са такива и, че тази завист ги прави злобни и критикуващи. Банално е да казвам "Не се впечатлявай!", защото е трудно, но наистина не се впечатлявай. Всичко това, с което сте се заели ти и Джош е чудесно. Решението да наемеш интериорен дизайнер е страхотно. Цената на жилището и цената на ремонта ви са, според мен, нормални. Живея в София, на 26 години съм, запозната съм с цените. Такова е положението. Не виждам НИЩО ЛОШО, имайки предвид, че ти и Джош сте млади и работещи хора, преценили, че могат да си позволят такива цени и услуги, да го направите. Хората не осъзнават, че да вземеш решение и да изтеглиш кредит, е много трудно. Казвам го това, защото с приятеля ми сме в подобна ситуация. Само, че търсим къща около София, в която да направим ремонт и да обзаведем. Видеата с Ема ще ми бъдат полезни. Това НЕ Е снобарско, това е живота. Затова работим всички, за да можем да дадем на себе си и близките си най-доброто, на което сме способни. Покупката и ремонта на жилището са веднъж в живота и е важно да се направи всичко както трябва. Извинявам се за "романа", който написах, но се ядосвам. Мислите ми са не подредени и може да съм се повторила 100 пъти,съжалявам. Грозно е как хора с дребни души потискат младите, които мислят, действат и рискуват. После се чудят защо хора не остават в България. Защото няма подкрепа, а само злоба и завист. Повръща ми се... Успех! Бъдете здрави всички!

преди 14 дни
Tatyana Marinova
Tatyana Marinova

Някои youtube-ъри търсят драма там, където я няма, защото знаят, че скандалът вдига гледанията. Никой не е излял кой знае какъв хейт нито върху Антоанет, нито върху Ема.. ама хайде да поплачем

преди 14 дни
Velina Nikolova
Velina Nikolova

Здравейте ! Не съм чела коментарите и се изненадах от видеото, но мога да кажа, че хейтъри има навсякъде, дори ми е писнало от групите във фейсбук където е пълно с тях. Писнало ми е постоянно от хора, които нямат какво да правят а само оставят злобните си коментари. И то защото са скрити зад телефона или лаптопа си. Дреби душици, които не си заслужава дори да коментираме. Така, че Тони успех с ремонта, успех и на Емма, явно е готино момиче от това което прочетох в коментара и. Бъдете здрави и щастливи момичета !

преди 14 дни
ivanina ilieva
ivanina ilieva

Не съм чела коментарите, но най-якото е ако всеки има възможност да си наеме интериорен дизайнер, да има мечтания дом и не разбирам защо и на кого се обясняваш. Аз с кеф гледам и ще следя тази серия и нека не ви пука. Хора различни, мнения много...

преди 14 дни
Eysli
Eysli

ТОП СИ!

преди 14 дни
Veneciya Akv
Veneciya Akv

Какво обяснение дължиш, нищо не разбрах.. гледах коментарите под предното видео и честно казано 1 негативен не видях 😁 следя видеата ти и това точно ме учуди. Спри да угаждаш на хората, човек. Живей си живота, прави си клиповете, темите са окей, стига сте се обяснявали напразно.. имаш качествена публика, схващаме. Никой не те мисли за надута и високомерна, я да се стягаш, момичеее

преди 14 дни
Cvetelina Kirilova
Cvetelina Kirilova

Не дължиш извинение на никого за собствените си решения.

преди 14 дни

Напред

Masumiyet 7. Bölüm

2:15:16

Masumiyet 7. Bölüm

Masumiyet

Показвания 1,9 млн.

Изневяра | Тема Табу

35:01

Изневяра | Тема Табу

Antoanet Popova Yang

Показвания 154 хил.

Мъжът ми ме ГРИМИРА

16:49

Мъжът ми ме ГРИМИРА

Antoanet Popova Yang

Показвания 42 хил.

Какво Ям През ЕДНА Седмица? | 7 Дни и 20 Рецепти

26:04

Boris Režak - Anđeo

03:58

Boris Režak - Anđeo

Boris Režak

Показвания 1,1 млн.

ВЛОГ: ВСИЧКИ ЗАЕДНО

28:17

ВЛОГ: ВСИЧКИ ЗАЕДНО

Antoinette Pepe

Показвания 88 хил.

Masumiyet 7. Bölüm

2:15:16

Masumiyet 7. Bölüm

Masumiyet

Показвания 1,9 млн.

ВЛОГ: ВСИЧКИ ЗАЕДНО

28:17

ВЛОГ: ВСИЧКИ ЗАЕДНО

Antoinette Pepe

Показвания 88 хил.

KENDİME DOĞUMGÜNÜ HEDİYESİ ARABA ALDIM! Biraz Abarttım Sanırım!

24:31

На гости в гаража -  Galaxy Custom | Bri4ka

30:43

На гости в гаража - Galaxy Custom | Bri4ka

Bri4ka. COM

Показвания 47 хил.

AİLECE YOLDAYIZ İSTANBULA GİDİYORUZ ESKİ EV TURU VLOG

19:23

AİLECE YOLDAYIZ İSTANBULA GİDİYORUZ ESKİ EV TURU VLOG

OyuncaX TV

Показвания 1,1 млн.

BLACKPINK ROSÉ'NİN INSTAGRAMINI KOPYALADIM!

32:26

BLACKPINK ROSÉ'NİN INSTAGRAMINI KOPYALADIM!

Meryem Can

Показвания 2 млн.

THE FINNISH COINCIDENCE #shorts

0:46

THE FINNISH COINCIDENCE #shorts

Vsauce

Показвания 1,4 млн.

ALONE IN NEW YORK *PART 2*

21:50

ALONE IN NEW YORK *PART 2*

emma chamberlain

Показвания 2,5 млн.